Home Over ons De wolfhonden Nestverwachting Pups Karakter Nieuws Acteurs/film Contact


                            Tjechoslowaakse Wolfhonden & Amerikaanse Wolfhonden

                                             “van Borat’s Home”
Laten we ons even voorstellen:Wij zijn Jolanda,Sylvana en Andreas en wij hebben 5 Tsjechoslowaakse Wolfhonden en 1 Amerikaanse Wolfhond { High content }. Naast de wolfhonden hebben wij :


5 katten en 6 paarden en nog andere boerderijdieren. Wij hebben namelijk een zorgboerderij voor mensen met een beperking/stoornis op het psychiatrische vlak. Onze Kaimi ( de filmster) is vorig jaar op 9 november overleden en wij missen haar elke dag. Ze is helaas maar 8 jaar geworden.


Sinds 2004 zijn wij in de ban van wolven en wolfachtigen. Onze eerste wolfachtige was een American Indian dog (kruising wolf/coyote) Helaas is deze vorig jaar overleden. In 2006 kregen wij onze eerste Tsjechoslowaakse wolhond en zo raakten wij in de ban van dit ras. Sinds 2018 hebben wij onze eerste high content Amerikaanse wolfhond . Dat wil zeggen dat het bloedpercentage van de wolf boven de 87% ligt.


Het ras is niet voor iedereen geschikt en wij kiezen eventuele pupkopers zorgvuldig. Helaas moeten we vaak mensen teleurstellen In de ervaring met gewone honden heb ik ( Andreas) 35 jaar ervaring, maar deze dieren zijn geheel anders en zijn meer wolf dan hond.  Ze mogen graag....de koelkast open maken, op de eettafel liggen, de kamerdeur open maken en ook niet te vergeten……als ze alleen zijn...de bank vernielen. Daarom bij het boodschappen doen....juist...de bench in.


Voor meer info zie karakter !Voor meer info zie karakter !